Over paardenverzekering Bierum

Vorige paginaNaar vorige pagina
Deel deze pagina
LinkedIN Twitter Facebook Mail

Wie is Paardenverzekering Bierum?

Paardenverzekering Bierum is een onderlinge paardenverzekeringsmaatschappij welke een totaalpakket aan verzekeringen aanbiedt in de hippische sector. De verzekeringsmaatschappij maakt deel uit van de onderlinge hagelverzekeringmaatschappij AgriVer.

Ongeveer 100 jaar geleden is het onderling fonds Bierum ontstaan in Bierum, een klein plaatsje in Noord Groningen.
Het onderling paardenfonds Bierum is zoals de meeste onderlinge fondsen opgericht om het risico van het verlies van een werkpaard op te vangen. Tegenwoordig is de verzekering nog steeds een onderlinge ( zonder winstoogmerk ) en verzekerd paarden in heel Nederland, met name voor recreatie, sport en de fokkerij.

Wij geloven dat ieder paard de beste zorg verdient, en u geen verrassingen achteraf heeft.  Zo is het bij ons normaal dat de ongevallendekking standaard in de basisverzekering zit. Daarnaast kunt u bij ons kiezen voor een Basisdekking Optimaal waarbij blijvende kreupelheid gedekt is.  Verder bieden wij ook andere overzichtelijke verzekeringen aan. Zoals de Ziektekostenverzekering Comfort welke een vergoeding geeft van een hoestdrankje tot een koliek operatie, maar ook een uitgebreidere dekking die onder andere de behandeling van kreupelheid vergoed. Naast Paardenverzekeringen bieden wij ook huisdierenverzekeringen aan. 

Uw paard, onze grootste zorg! 
 
Contact

Wij geloven dat ieder paard de beste zorg verdient

wij staan als verzekeraar graag tussen de mensen zodat wij weten wat er speelt.

t2iRealisatie t2i.nl
Sluiten